Skip to main content
SELSKABER PÅ KONVENTUM

Glæden bliver større når vi deler den med andre

Et selskab på Konventum er et selskab i helt unikke rammer, som giver jeres gæster en oplevelse ud over det sædvanlige, lige fra ankomsten til den sidste dans. Sammen med jer planlægger vi de helt optimale rammer for jeres selskab, så I er garanteret en vellykket fest med minder for resten af livet.

BRYLLUP

Rammerne til den perfekte dag

En af de helt store dage i mange menneskers liv er bryllupsdagen. Konventum er den perfekte romantiske ramme for jeres store dag og vores dygtige selskabskoordinator og personale sørger for at alt bag kulisserne forløber som nøjagtig som planlagt. På den måde får i tid til at koncentrere jer om den vigtigste dag i jeres liv.

KONFIRMATION / BARNEDÅB

Konfirmation, barnedåb og livets store fester

Der er mange store milepæle i vores liv, som er værd at fejre. Hos Konventum er vi glade for at kunne danne ramme om livets små og store fester, såsom barnedåb, konfirmation, runde fødselsdage, jubilæer og meget mere.

Er I klar til at få et konkret tilbud på et selskab kan I indhente et uforpligtende tilbud hos vores selskabskoordinatorer. Det gør I ved at udfylde vores forespørgselsformular forneden.

SELSKABSLOKALER

Særlige rammer til særlige fester

Konventums unikke arkitektur genspejles også vores selskabslokaler. Hvert lokale har sit helt eget udtryk og atmosfære, hvilket giver mulighed for mange forskellige typer selskaber og fester. Om det er en konfirmation, bryllup, barnedåb, studentergilde eller et festligt jubilæum, så har du gode chancer for at finde det lokale der passer perfekt til dit selskab.

Salonerne

Salonerne er vores største selskabslokale med plads til 90 siddende gæster og 150 stående.

Med sit hvælvede loft, der oplyses af de store, cirkulære lysekroner er Salonerne et yndet lokale til bryllupper og større fester. Især om sommeren kan dine gæster nyde de store glaspartier, der ikke kun kaster lys ind i lokalet men også giver adgang til den store park, som ligger lige udenfor døren.

Lokalet kan opdeles i mindre partier alt efter behov og er udsmykket med kunst fra Henning Damgaard-Sørensen.

Mødestedet, Slyngelstuen & Sidesporet

Baren Mødestedet emmer af historie og charme og er det perfekte sted til fester og selskaber med gang i den, masser af musik og god stemning.

Mødestedet er der plads til 150 gæster. Baren er opdelt i flere niveauer og plads til et band eller DJ samt dansegulv.

I forlængelse af Mødestedet finder du Slyngelstuen med plads til 50 gæster. Dette er et mindre lokale med små nicher og borde og egen bar. Har dine gæster brug for en pause fra dansegulvet kan de trække sig tilbage til Slyngelstuen. I forlængelse af Slyngelstuen finder du Sidesporet, som er et billardrum med to billardborde, nicher og siddepladser rundt om de to billardborde.

Sundstuen og Brostuen

Sundstuen og Brostuen ligger i forlængelse af vores restaurant, men kan afskærmes med skydedøre, så man ikke forstyrres.

I Sundstuen er der plads til 50 siddende gæster og 75 stående gæster. I Brostuen er der plads til 26 gæster og de to selskabslokaler kan med fordel slås sammen, da de støder op til hinanden.

Sundstuen har fået sit navn fordi den har en af de bedste udsigter over Øresund på grunden. Brostuen har ligeledes udsigt over vandet, men udsigten akkompagneres af en lille arkitektonisk perle på stedet. En lille gangbro, der er et fantastisk sted at tage billeder, buer kønt i forgrunden og nærmest rammesætter udsigten.

KAGER

Bryllupskage og festlige kager

Hvad er en fest uden en kage? Vores dygtige konditor kan fremtrylle forførende kager efter jeres ønske.

Sammen med vores selskabskoordinator finder I frem til den rigtige sammensætning af smage og udseende for kagen og selvfølgelig er det også muligt at prøvesmage, hvis I ønsker dette.

Ønsker du en kage, der f.eks. er vegansk, vegetarisk eller noget helt tredje, så er dette også muligt. Har du allergikere i dit selskab kan vi også tilpasse kagen til dem, så de får en ligeså god smagsoplevelse som de andre gæster.

PRISER

Sammensæt din festpakke efter dine ønsker

Da vi skræddersyr vores selskaber efter dine ønsker, har vi lavet nedenstående festpakke, hvor alle detaljer aftales på forhånd, hvilket giver dig mulighed for at slappe helt af og koncentrere dig om at nyde dagen/aftenen med dine gæster.

Vores kreative køkkenchef har valgt menuens tilbehør og sikrer dermed de bedste råvarer i sæsonen, så du og dine gæster får den optimale smagsoplevelse. Du vælger selv kød/fisk samt forret og dessert ud fra vores selskabskort.

Pakken skal ses som et udgangspunkt og som inspiration, og der kan naturligvis tilkøbes flere retter, andre vine mv., helt efter ønske.

Overnatning i standardværelse i forbindelse med selskab fra kr. 895,- pr. nat i dobbeltværelse og fra kr. 745,- pr. nat i enkeltværelse.

Basis festpakken 2024

  • Velkomstdrink
  • 3-retters festmenu i separat lokale
  • Fri bar med øl, vand og vin i otte timer
  • Kaffe og te med sødt og en avec
  • Cocktailbar med otte cocktails samt diverse spiritus
  • Natmad

Fra kr. 1.645,- pr. person

KONTAKT

Få et tilbud på dit næste selskab

Har du spørgsmål til vores selskaber eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på et selskab?

Så kan du med fordel udfylde formularen. Vores selskabskoordinator vender tilbage til dig snarest muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig.
    * Skal udfyldes