Skip to main content
FAQ

Praktisk information

På denne side har vi samlet praktiske informationer i forbindelse med dit ophold hos os. Skulle du dog ikke finde svar på dit spørgsmål er velkommen til at ringe på +45 4928 0900.

De vigtigste informationer

Check ind
15:00

Check ud
Hverdage 9:00

Gratis
Wifi & Parkering

El-bil opladning
6 ladestandere
ved indgangen

Receptionen er åben
07:00 – 22:00
+45 4928 0900

Adresse
Konventum
Erling Jensens Vej 1
3000 – Helsingør

Tog
Direkte togforbindelse fra Københavns Lufthavn og via Københavns hovedbanegård hvert 20. minut til Helsingør station. Afstand fra Helsingør Station: 3 km.
Der kører lokaltog mellem Gilleleje st. og Helsingør st. cirka hvert 30. minut.
Der kører lokaltog mellem Hillerød st. og Helsingør st. cirka hvert 30. minut.
www.rejseplanen.dk

Bus
Bus 353 kører fra Helsingør st. til Hellebo Park cirka hvert 30. minut. Fra Hellebo Park er der 5 minutters gang til Konventum & Højstrupgård.
www.rejseplanen.dk
www.dinoffentligetransport.dk

Færge
Forsea sejler hvert 20. minut mellem Helsingør og Helsingborg.
www.forsea.dk

Bil
Det tager cirka 45 minutter med bil fra Københavns Rådhusplads til Konventum & Højstrupgård.

På Konventum er vi omfattet af God Adgang-mærkningen, og vi byder alle typer gæster velkommen. Men har du et handicap, vil vi gerne sørge for at informere dig bedst muligt om vores hus, så du ved, hvad du kan forvente, når du besøger os.

Konventum spreder sig over 20.000 kvm og er et hus, der, siden det stod færdigt i 1969, er blevet udbygget flere gange. Det har resulteret i et hus i flere niveauer og med mange trapper. Så selvom vi har God Adgang-mærkning, er der flere ting, vi gerne vil gøre dig opmærksom på, inden du kommer og besøger os.

For kørestolsbrugere:
På Konventum findes der to elevatorer i hver sin ende af huset.

Ønsker du et værelse til to personer, kan vi tilbyde vores Deluxe Twin-værelser, hvor der ikke er dørtrin på værelset.

Ønsker du et enkeltværelse, kan vi tilbyde vores handicapvenlige værelser i stueplan eller vores Deluxe Enkeltværelser.

Ønsker du flere informationer fra os, er du altid velkommen til at kontakte os direkte og høre om dine muligheder for at besøge os. Send en mail på booking@konventum.dk eller ring på telefon +45 4928 0900.

Du kan læse om God Adgang-mærkningen her: https://www.godadgang.dk/

Hos os er parkering gratis i forbindelse med konferencer, møder og arrangementer. Vi råder over 450 gratis udendørs parkeringspladser samt seks parkeringspladser til elbiler på forpladsen.

OBS! Parkering på forpladsen er forbeholdt personer, der kræver særlige hensyn. Ved parkering på forpladsen skal man have en parkeringstilladelse, som kan indhentes i receptionen.

Oplad din el-bil hos os

Vi har seks parkeringspladser, som er forbeholdt opladning af elbiler. Der opkræves betaling for opladningen gennem Monta-appen.

For at kunne bruge opladeren skal du bruge Monta-appen. Du kan enten downloade den her (til Apple eller Android), eller scanne QR-koden, som er at finde på opladerstanden. Det er gennem appen, at du administrerer og betaler for opladningen af din elbil.

Opladerne er udstyret med type 2 stik og kan oplade op til 22 kw.

Hvis du har allergener eller særlige kostbehov, som vi skal tage højde for, så er du mere end velkommen til at kontakte os forud for dit ophold.

Morgenmad serveres mandag til fredag kl. 7:00-9:00.

I weekender fra kl. 7:00-10:00

Alt vores brød er hjemmebagt af egen bager. Vores honning kommer fra vores bi-stader i parken. Vi tilbyder altid flere gluten- og laktosefrie alternativer på morgenbordet.

Hotelovernatning på Konventum er inkl. morgenbuffet. Øvrige måltider skal aftales før ankomst.

Ring til vores Reception på telefon 4928 0900 eller send en mail til reception@konventum.dk vedr. mulighed for øvrige måltider.

Vær opmærksom på, at vores restaurant kan være reserveret til selskaber eller lukket på særlige dage. Baren lukker kl. 24

Af hensyn til miljøet, rengør vi ikke værelser, der ikke har brug for det.

Ønsker du let rengøring samt afhentning af affald, skal du blot meddele dette i receptionen senest kl. 22 dagen forinden.

Der er naturligvis ingen ekstra omkostninger forbundet med denne service.

I receptionen kan du købe slik, chips og drikkevarer samt vores to spændende kunstbøger.

Rygning er ikke tilladt på værelset
Rygning er kun tilladt i vores særlige rygeområder (udendørs ved de opstillede cigaretskod-spande samt i vores indendørs rygekabine i barområdet)

Drikkevand i din vandhane
Vandkvaliteten i Danmark er meget høj og det er derfor ufarligt at drikke vandet fra vandhanen.

Se TV på dit værelse
Der er mulighed for Chromecast på dit TV. Vi tilbyder desuden følgende tv-kanaler: DRs kanaler, TV2, NEWS, SKY, SVT 1/2, TV4, TV6

Skal dit tøj vaskes eller stryges
Vedr. vaskeri, kontakt venligst vores reception

Billard, Dart og bordfodbold
Vi har flere områder, hvor du kan spille dart, billard, bordfodbold eller bordtennis. Spørg i receptionen for at få mere at vide.

Fitness & Sauna
Vi har et fitnessrum i underetagen, som er udstyret med cardio- og muskeltræningsmaskiner samt håndvægte. Der er også plads til holdundervisning i rummet. Tilstødende til fitnessrummet forefindes to omklædningsrum, der begge har sauna, bruser og føntørrer.

Gå på opdagelse i kunstsamlingen
Vidste du, at vi har en af Danmarks største private kunstsamlinger? Vi har lidt over 1200 værker, hovedsageligt af danske kunstnere fra 1960'erne og frem til i dag. Du kan bl.a. se værker af Per Kirkeby, Lizzie Mallow, Katrine Ærtebjerg, Kurt Trampedach, Miki Pau Otkjær, Karl-Åge Riget og mange flere.

Spørg i receptionen, om du kan låne en Kunstguide. Så kan du tage en kunstrundvisning på egen hånd og blive meget klogere.

Kortspil & Brætspil
Vi har bl.a. BezzerWizzer, Trivial Pursuit eller et helt klassisk sæt kort. Spørg i receptionen for at få mere at vide.

Golfbanen venter lige udenfor døren
Som gæst på Konventum har du mulighed for at benytte vores 9-hullers par 3-bane, som ligger lige uden for konferencecentrets dør. Har du selv golftaske med, er det gratis. Leje af udstyr koster 100 kr.

Skovfitness - vores udendørs træningscenter
Hvis du ikke er bange for det danske vejr, eller måske bare vil prøve et lidt anderledes træningscenter, så kan vi anbefale, at du prøver vores skovfitness.

I skovområdet, der grænser op til Konventum, har vi installeret et udendørs fitnessområde vi kalder for skovfitness. Her finder du flere fitnessmaskiner fremstillet af træ, inkl. vejledninger til brug, som er til fri afbenyttelse. Brug det som en afslutning på en løbetur i skoven eller få pulsen op i en frokostpause.

Vandrestierne snor sig gennem landet
Siger man ikke, at alle vandrestier fører til Esrum Kloster? Uanset hvordan ordsproget lyder, så findes der et væld af vandrestier, der fører dig på kryds og tværs gennem det nordsjællandske landskab. I receptionen finder du flere kort over vandreruter. Du kan også spørge personalet i receptionen til råds.

Petanque
Hos Konventum har vi hele 4 Petanquebaner du frit må benytte. Vi har også udstyret klar til låns, så du og familien eller vennerne kan se hvem der er den sande mester i Petanque.

Spørg i receptionen for at låne et petanque-sæt.

Tag en dukkert i Øresund
Er det at gå for langt at kalde Øresund vores udendørspool? Måske, men det tager kun ti minutter at gå fra Konventum gennem skoven og ned til stranden. Vi har set flere morgen- og vinterbadere klappe i hænderne over denne mulighed. Men du kan selvfølgelig også bare slappe af og lytte til bølgernes skvulpen og mærke sandet på fodsålerne.

Gå på opdagelse i Helsingør og Kongernes Nordsjælland
Der venter dig mange oplevelser i og omkring Helsingør. Faktisk er Helsingør det perfekte udgangspunkt for at udforske Kongernes Nordsjælland.

Oplev historiens vingesus når du besøger Kronborg slot, dyk ned i søfartens historie i den arkitektoniske perle som er M/S Søfartsmuseet eller smag på verden hos Værftets madmarked. Du kan finde masser af inspiration til dine oplevelser i og rundt om Helsingør hos Wonderful Copenhagen. Klik her https://www.visitcopenhagen.com/elsinore