Skip to main content
LEDIGE STILLINGER

Her er højt til loftet, så du kan vokse og udvikle dig

Konventum er ét af Nordsjællands største konferencecentre med lidt over 70 medarbejdere, der dagligt er med til at give vores gæster den bedst mulige oplevelse i deres møder, konferencer eller uddannelser.

Med et hus på 20.000 kvm og en park på 300.000 kvm er der meget at se til. Lige fra rengøring af værelser, tilberedning af mad og vedligeholdelse af bygninger og park til kundekontakt i receptionen og koordinering af møder og konferencer.

Tjenerafløser til restauranten

Er du passioneret omkring gæsteservice og trives i et travlt miljø? Har du erfaring som tjener eller ønsker at starte din karriere inden for branchen? Så er dette din chance for at blive en del af vores hold på Konventum og Højstrupgård.

Vi søger på nærværende tidspunkt tjenerafløsere til at supplere vores team. Som tjenerafløser vil du være ansvarlig for at levere en høj standard af service til vores gæster. Dine primære opgaver vil være at servere mad og drikke – og passe vores barer.

Download jobopslag

Send din ansøgning via formularen forneden. Vedhæft din ansøgning, CV og andre filer som en samlet pdf.

    Søge uopfordret

    Vi er altid på udkig efter dygtige talenter. Nye kræfter betyder friske øjne, nye ideer og nye muligheder. Så er du sådan et talent, som vi bare må byde på en kop kaffe, så send en uopfordret ansøgning inkl. dit CV til os.

    Vi glæder os til at høre fra dig!