Skip to main content
PRESSE

Pressekontakt og billeder

Pressekontakt

Ved pressehenvendelser kan du henvende dig til vores marketingafdeling ved at udfylde kontaktformularen forneden.

Pressematerialer, billeder og logoer

Adgang til pressemateriale, herunder billeder og logoer, kan fås ved henvendelse til marketingafdelingen.

Konventums pressebilleder og logoer kan udelukkende anvendes i forbindelse med presseomtale af Konventum eller efter skriftlig aftale.

Foto- og filmoptagelser

Foto-og filmoptagelser må kun finde sted efter aftale med Konventum. Henvendelse ang. dette skal rettes til vores bookingafdeling.

PRESSEMEDDELELSE – marts 2024

Henrik Ingemand bliver ny adm. direktør for Konventum

Kursus- og konferencecentret Konventum har fået ny adm. direktør. Den nye direktør er Henrik Ingemand, der kommer fra en stilling som General Manager hos Gate Gourmet. Han tiltræder den 2. april 2024.

”Det har været vigtigt for os at finde en ny adm. direktør, der er god til både forretningsudvikling og ledelse. Konventum er et unikt sted, der har meget at byde på, og som endnu ikke er blevet helt forløst. Konventum ejes af Fonden LO-skolen, og Arbejdsbevægelsens organisationer er et vigtigt element, men vi har også brug for at udvide med flere kunder fra andre sektorer, fortæller Ejner K. Holst, bestyrelsesformand i Konventum A/S.

Ejner K. Holst forklarer, at bestyrelsen har valgt netop Henrik, fordi han har mange års ledererfaring på direktionsniveau og dyb viden og erfaring indenfor både hotel- og restaurantsektoren. Konventum har de senere år haft forskellige direktører, så opgaven har været at finde den helt rigtige til den videre udvikling.

”Vi har haft en rigtig god dialog med Henrik om potentialet for Konventum og den vigtige rolle, som Konventum spiller historisk og også i forhold til lokalsamfundet. Vi er især begejstrede for det fokus, Henrik har på forretningsudvikling og på at skabe den gode gæsteoplevelse. Vi har stor tillid til, at Henrik vil være den helt rigtige til at stå i spidsen for at føre Konventum videre”, fortsætter Ejner K. Holst.

Ser frem til den nye opgave

Henrik Ingemand har tidligere været i en lang række ledende stillinger inden for Hospitality-branchen. ”Jeg glæder mig meget til at komme i gang med opgaverne hos Konventum”, siger Henrik Ingemand. ”Konventum er et spændende og dejligt sted, der giver mulighed for læring på mange niveauer. Livslang læring er noget, jeg også altid selv har lagt vægt på i min egen udvikling. Og så har stedet udsigt over Øresund og en Danmarks største private kunstsamlinger. Vi glæder os til at byde mange nye og tidligere gæster velkommen og sørge for, at de får nogle rigtig gode oplevelser i vores fantastiske omgivelser. Jeg ser også meget frem til at møde alle de engagerede medarbejderne, som er helt fundamentale for, at vi lykkes sammen. ”, fortæller Henrik videre.  ”Jeg har som målsætning, at vi med basis i vores lange tradition får aktiveret vores potentiale, samtidig med at vi fokuserer på det, vi er bedst til”.

Om Konventum

Konventum (tidligere LO-skolen) er et kursus og konferencecenter, der ligger ud til Øresund kun to kilometer fra Helsingør centrum.
Konventum leverer services i form af kurser, møde- og konferencepakker, hotelophold, restauration m.v.
Konventums kunder er private og offentlige virksomheder samt fagbevægelsens organisationer.
Konventum er kendt for sin gode mad og forplejning, og medarbejderne sætter en ære i at give gæsten en god oplevelse.
Konventum ejes af Fonden LO-skolen, som i mere end 50 år med stor succes har udbudt og fortsat udbyder en bred vifte af uddannelser, undervisning og kurser til fagbevægelsens medlemmer.

Om Henrik Ingemand

 • General Manager, Gate Gourmet
 • Head of Supply Chain, Arp-Hansen Hotel Group
 • Scanlines Denmark, Vice President Catering
 • Regional manager and competence center, ISS Facility Services A/S
 • District Manager, Eurest
KONTAKT

Send os en besked

Drejer din henvendelse sig om følgende:

 • Pressehenvendelse
 • Filmoptagelser
 • Photoshoot
 • Adgang til billeder og logoer

Så udfyld formularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Er du i tvivl kan du også ringe til os på +45 4928 0900
  * Skal udfyldes