EVENT

Kunst og kage

Fra kl. 13:30 – 16:00

Grib en enestående chance og oplev Danmarks største private kunstsamling.

Til dagligt er Konventums kunstsamling til stor glæde og inspiration for både kursister og konferencegæster. Men nu får alle muligheden for at dykke helt ned i kunstsamlingen og husets arkitektur og historie.

Det får du

Du kommer på en times guidet rundvisning med en af vores kyndige kunstguider. Efterfølgende kan du nyde det store kagebord, hvor Konventums konditor præsenterer en lækker kagebuffet.

OBS! Der er begrænsede pladser til arrangementet, men der er ventelister. Og kommer der nok på venteliste skaffer vi en ekstra rundviser.

Kr.295,-pr. person

Book plads her

Adgang hvis du er gangbesværet

Hos Konventum er der en del trapper og niveauforskelle, der gør det svært at komme på rundvisning, hvis du er gangbesværet, i kørestol eller bruger rollator.

Selvom vi er har mærkningen “God Adgang”, så forholder den mærkning sig hovedsageligt til konferencegæster, kursister eller hotelgæster og er ikke baseret på rundvisninger.

Er du i tvivl om du skal med på rundvisningen, så er du velkommen til at ringe til vores reception og forhøre dig nærmere. Du kan ringe på tel.: +45 4928 0900